Blog

De ce Xiaomi se încarcă greu?
ncărcarea completă a smartphone-ului Xiaomi se efectuează în interval de 1,5-2 ore, în funcție de model. Desigur, dispozitivele cu opțiunea de încărcare rapidă se descurcă mai repede cu această sarcină. Ce trebuie să faceți dacă telefonul Xiaomi durează mult timp să se încarce, adică mult mai mult decât de obicei? Veți găsi răspunsul în articolul nostru.
citește articolul
Compania OnePlus a intrat în Cartea Recordurilor Guinness
Compania OnePlus a intrat în Cartea Recordurilor Guinness datorită OnePlus 6T
citește articolul
Calea companiei Apple
Compania Apple nu a fost în dată o companie atât de cunoscută în toată lumea,această calătorie a început într-un simplu garaj.
citește articolul
8 sfaturi rapide pentru a-ti alege smartphone-ul potrivit
Smartphone, portofel, cheile casei si ale masinii. Acestea sunt obiectele care sunt la mine, oriunde as pleca. Principalele motive pentru care am smartphone-ul mereu in buzunar sunt: mailurile, social media, fotografii, NetFlix and Chill si jocuri. Si am grija ca acesta sa fie mereu incarcat. Asa ca, alegerea telefonului potrivit nu este o decizie usoara. Si ca sa vin in ajutorul vostru, am notat mai jos cateva sfaturi rapide pentru a te asigura ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru nevoile tale si bugetul disponibil.
citește articolul
10 chestii despre iPhone X
Pentru a identifica numărul modelului tău de iPhone, consultă https://support.apple.com/ro-ro/HT201296. Pentru detalii cu privire la compatibilitatea 4G LTE, contactează operatorul tău de telefonie mobilă și consultă www.apple.com/iphone/LTE. Asistența pentru tehnologia celulară are la bază numărul modelului de iPhone și configurația pentru una dintre rețelele CDMA sau GSM.
citește articolul
Despre MSI GAMING
Ca marcă mondială de jocuri, MSI este cel mai de încredere nume în jocuri și eSports. Suntem în conformitate cu principiile noastre de progrese în design, urmărirea excelenței și inovarea tehnologică. Integrând performanțele extreme ale jucătorilor, imaginile realiste, sunetul autentic, controlul precis și funcțiile de streaming în jocurile sale de jocuri, MSI eliberează jucătorii de la încercări și erori greoaie și împinge performanța jocurilor dincolo de limite. Determinarea de a depăși realizările trecute a făcut din MSI un brand "adevărat joc" cu spirit de jocuri de noroc în întreaga industrie!
citește articolul