Despre MSI GAMING


Ca marcă mondială de jocuri, MSI este cel mai de încredere nume în jocuri și eSports. Suntem în conformitate cu principiile noastre de progrese în design, urmărirea excelenței și inovarea tehnologică. Integrând performanțele extreme ale jucătorilor, imaginile realiste, sunetul autentic, controlul precis și funcțiile de streaming în jocurile sale de jocuri, MSI eliberează jucătorii de la încercări și erori greoaie și împinge performanța jocurilor dincolo de limite. Determinarea de a depăși realizările trecute a făcut din MSI un brand "adevărat joc" cu spirit de jocuri de noroc în întreaga industrie!

 


O legătură profundă cu jucători

În afară de anii de dedicație pentru hardware-ul de top, MSI a sponsorizat mai mult de 20 de echipe eSports din întreaga lume și este mândrul gazdei de turneu de renume mondial MSI MGA (Masters Gaming Arena). MSI profită de fiecare ocazie pentru interacțiunile față în față cu jucătorii și fanii globali. Gaming este limba universală MSI și jucătorii împărtășesc. Împreună MSI și jucătorii au stârnit lumea jocurilor cu tehnologie inovatoare și o victorie după alta.

 


Identitate

Designul roșu, negru și argintiu al MSI GAMING Shield semnifică rezonanța pasiunii și entuziasmului jucătorilor (roșu), tehnologia inovatoare (negru) și profitul continuu (argint). Accentuată de dragon, scutul este un simbol al puterii și constituie sistemul de identitate MSI GAMING.

 


Viziune

Toți jucătorii se vor bucura de experiențe de joc uluitoare și vor fi înarmați cu arme dominante care deschid calea spre victorie.