10 chestii despre iPhone X

  • Spațiul disponibil este mai mic și variază în funcție de mai mulți factori. O configurație standard utilizează între 8 GB și 11 GB (inclusiv iOS și aplicațiile preinstalate) în funcție de model și de configurări. Aplicațiile preinstalate utilizează aproximativ 4 GB și poți să le ștergi și să le reinstalezi.
  • Mărimea și greutatea variază în funcție de configurație și de procesul de fabricație.
  • iPhone X este rezistent la stropire, apă și praf și a fost testat în condiții controlate de laborator, cu o clasificare de IP67 conform standardului IEC 60529. Rezistența la stropire, apă și praf nu sunt permanente, iar rezistența poate scădea ca urmare a uzurii normale. Nu încerca să încarci un iPhone umed, consultă ghidul utilizatorului cu privire la instrucțiunile de curățare și uscare. Deteriorarea cauzată de lichide nu este acoperită de garanție.
  • Apelarea FaceTime necesită un dispozitiv cu FaceTime activat și conexiune Wi‑Fi, atât pentru apelant, cât și pentru destinatarul apelului. Disponibilitatea într-o rețea celulară depinde de politicile operatorului de telefonie mobilă; este posibil să se perceapă taxe pentru transferul de date.
  • Este necesar un abonament de internet. Apelurile prin 4G LTE Advanced, 4G LTE, VoLTE și Wi‑Fi sunt disponibile pe anumite piețe și prin anumiți operatori de telefonie mobilă. Vitezele se bazează pe rata de transfer teoretică și variază în funcție de condițiile locației și de operatorul de telefonie mobilă. Pentru detalii cu privire la asistența 4G LTE, contactează operatorul tău de telefonie mobilă și consultă www.apple.com/iphone/LTE.
  • Doar conținut video gamă dinamică standard.
  • Funcționarea bateriilor depinde de configurația rețelei și de mulți alți factori; rezultatele efective variază. Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare și va trebui înlocuită la un moment dat de către un furnizor de servicii Apple. Durata de viață a bateriei și numărul de cicluri de încărcare variază în funcție de utilizare și setări. Consultă www.apple.com/ro/batteries și www.apple.com/ro/iphone/battery.html pentru informații suplimentare.
  • Testare efectuată de Apple în august 2017 folosind unități iPhone X pre-producție și software și accesorii adaptoare de alimentare Apple USB‑C (model A1540 de 29 W, model A1718 de 61 W, model A1719 de 87 W). Testarea încărcării rapide s-a efectuat cu unități iPhone descărcate. Timpii de încărcare depind de factorii de mediu; rezultatele efective pot varia.
  • Încărcătoarele wireless certificate Qi compatibile se comercializează separat.
  • Se recomandă bandă largă wireless; este posibil să se perceapă taxe.